KARP FIL.NACINANY
Karp filet ze skórą nacinany 400-800g. Produkt zmienno wagowy
PARAMETRY PRODUKTU
Gatunek ryby Karp
Filetowanie Patroszone, Bez głowy, Filety
Skóra Ze skórą
Sposób przetworzenia Świeże
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w Polska
Okres przydatności do spożycia 5 dni (dzień)
Stopień rozdrobnienia Filet
Waga jednostkowa netto 0,01 kg
Rodzaj opakowania jednostkowego Boks styropianowy
Oświadczenie o poprawności danych tak, wprowadziłam/em wszystkie wymagane prawem informacje
Temperatura przechowywania min - max 0x2 °C
Masa netto sztuki (po odcieku) 5 kg
Bez GMO 1
Oświadczenie Produkt nie posiada poniższych certyfikatów
Waga szacunkowa 5x5 kg
Produkt zmiennowagowy Tak
Potwierdzenie wprowadzenia ostrzeżeń produkt nie wymaga ostrzeżeń dotyczących bezpieczeństwa
Stopień obrania Skóra
Obszar połowu (FAO) Ryby mogą pochodzić z obszarów: północno - zachodni atlantyk fao 21, północno - wschodni atlantyk fao 27, morze bałtyckie fao 27 iiid, środkowo - zachodni atlantyk fao 31, środkowo - wschodni atlantyk fao 34, południowo - zachodni atlantyk fao 41, południowo - wschodni atlantyk fao 47, morze śródziemne fao 37.1, 37.2 i 37.3, morze czarne fao 37.4, ocean indyjski fao 51 i 57, ocean spokojny fao 61, 67, 71, 77, 81 i 87, antarktyda fao 48, 58 i 88
Nazwa systematyczna w języku łacińskim Cyprinus carpio
Metoda produkcji Wyhodowane
Kategoria narzędzi połowowych narzędzia różne
Część ryby Część środkowa
Specyficzne kody
- EAN13
- 1208