Zadzwoń : (+48) 608 070 141
Sklep czynny: pon-pt: 9.00-17.00 Sob: 9.00-13.00
sale
Zadzwoń : (+48) 608 070 141
Sklep czynny: pon-pt: 9.00-17.00 Sob: 9.00-13.00
Moje konto
- RYBY ŚWIEŻE
-
RYBY MROŻONE
- RYBY WĘDZONE
-
KONSERWY RYBNE
- SARDYNKI W OLIWIE Z OLIWEK
- SARDYNKA W OLEJU
- SARDYNKA W SOSIE WŁASNYM
- SARDYNKA W SOSIE POM.
- TUŃCZYK SOS WŁASNY
- TUŃCZYK W OLIWIE Z OLIWEK
- TUŃCZYK W SOSIE POM.
- TUŃCZYK W OLEJU
- TUŃCZYK SAŁATKI
- ŚLEDŹ W OLEJU
- ŚLEDŹ W SOSIE POM.
- DORSZ W SOSIE POM.
- DORSZ W OLEJU
- BYCZKI W OLEJU
- BYCZKI W SOSIE POM.
- MAKRELA W OLEJU
- MAKRELA SOS POM.
- SZPROT W OLEJU
- SZPROT W SOSIE POM.
- ŁOSOŚ W SOSIE POM.
- ŁOSOŚ W SOSIE WŁASNYM
- ŁOSOŚ W OLEJU
- SAIRA SOS WŁASNY
- SAIRA W OLEJU
- SAIRA W SOSIE POM.
- PSTRĄG W OLEJU
- PSTRĄG W SOSIE POM.
- WĘGORZ
- JESIOTR
- WĄTRÓBKI RYBNE
- KARP
- PAPRYKARZE,SAŁATKI I INNE
- ARTYKUŁY SPOŻYWCZE
- KONTAKT
KALMARY PIERŚCIEŃ PANIEROWANY 500G MY FOOD
13,95 zł
Brutto
MY FOOD Kalmary pierścienie panierowane mrożone 500g
Opis produktu,
Aby przygotować pyszną rybną przekaskę wystarczy wrzucić krażki kalmarów panierowanych na kilka minut na patelnię, ugotować lub piec w piekarniku.
Podawać z sosem czosnkowy, 1000 wysp lub słodko-kwaśnym.
Zobacz inne produkty MY FOOD
Składniki,
kalmary pierścienie 30%, panier 70%, woda, mąka pszenna skrobia kukurydziana, olej słoniczkowy, sól, regulator kwasowosci: E500ii, E450i, syrop glukozowy, antyoksydant: E330, glutaminian sodu: E621, czosnek, guma guar: E412, esencja cytrynowa, barwnik: E101, kraj pochodenia: Hiszpania, metoda produkcji: złowiono w Południowo-Wschodnim Atlantyku, fAO 41
57766321
chat
Komentarze (0)
error Chwilowo nie możesz polubić tej opinii
feedback Zgłoś komentarz
Czy jesteś pewien, że chcesz zgłosić ten komentarz?
check_circle Zgłoszenie wysłane
Twój komentarz został wysłany i będzie widoczny po zatwierdzeniu przez moderatora.
error Twoje zgłoszenie nie może zostać wysłane
Napisz swoją opinię
check_circle Recenzja została wysłana
Twój komentarz został dodany i będzie widoczny jak tylko zatwierdzi go moderator.