- Obecnie brak na stanie
HALIBUT FILET BEZ SKÓRY 400-600G
HALIBUT FILET BEZ SKÓRY 400-600 G SZTUKA
Halibut filet bez skóry powyżej 400-600G. Produkt zmiennowagowy,
PARAMETRY PRODUKTU
Gatunek ryby Halibut
Filetowanie Bez głowy, Filety, Patroszone
Gatunek ryby Halibut
Skóra Bez skóry
Sposób przetworzenia Świeże
Sposób przetworzenia Świeże
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w Afganistan
Okres przydatności do spożycia 5 dni
Stopień rozdrobnienia Kawałek fileta
Filetowanie Bez głowy, Filety, Patroszone
Skóra Bez skóry
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w Afganistan
Waga jednostkowa netto 400-600G
Stopień rozdrobnienia Kawałek fileta
Stopień obrania Bez skóry
Obszar połowu (FAO) Ryby mogą pochodzić z obszarów: północno - zachodni atlantyk fao 21, północno - wschodni atlantyk fao 27, morze bałtyckie fao 27 iiid, środkowo - zachodni atlantyk fao 31, środkowo - wschodni atlantyk fao 34, południowo - zachodni atlantyk fao 41, południowo - wschodni atlantyk fao 47, morze śródziemne fao 37.1, 37.2 i 37.3, morze czarne fao 37.4, ocean indyjski fao 51 i 57, ocean spokojny fao 61, 67, 71, 77, 81 i 87, antarktyda fao 48, 58 i 88
Nazwa systematyczna w języku łacińskim Hippoglossus hippoglossus
Metoda produkcji Złowione w morzu
Kategoria narzędzi połowowych włoki denne rozpornicowe
Część ryby Część środkowa
Temperatura przechowywania min - max 0x2 °C
Temperatura przechowywania min - max 0x2 °C
Masa netto sztuki (po odcieku) 400-600 g
Masa netto sztuki (po odcieku) 400-600 g
Waga jednostkowa brutto 4,8 kg
INFORMACJE O ALERGENACH I SKŁADZIE PRODUKTU
Alergeny∨
Przechowywanie∨
Wartość odżywcza∧
Wielkość porcji 100 g
Jednostka g/ml g/100g