• Obecnie brak na stanie

HALIBUT FILET BEZ SKÓRY 400-600G

79,00 zł
Brutto

HALIBUT FILET BEZ SKÓRY 400-600 G SZTUKA

Halibut filet bez skóry powyżej 400-600G. Produkt zmiennowagowy,

PARAMETRY PRODUKTU

Gatunek ryby Halibut

Filetowanie Bez głowy, Filety, Patroszone

Gatunek ryby Halibut

Skóra Bez skóry

Sposób przetworzenia Świeże

Sposób przetworzenia Świeże

Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w Afganistan

Okres przydatności do spożycia 5 dni

Stopień rozdrobnienia Kawałek fileta

Filetowanie Bez głowy, Filety, Patroszone

Skóra Bez skóry

Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w Afganistan

Waga jednostkowa netto 400-600G

Stopień rozdrobnienia Kawałek fileta

Stopień obrania Bez skóry

Obszar połowu (FAO) Ryby mogą pochodzić z obszarów: północno - zachodni atlantyk fao 21, północno - wschodni atlantyk fao 27, morze bałtyckie fao 27 iiid, środkowo - zachodni atlantyk fao 31, środkowo - wschodni atlantyk fao 34, południowo - zachodni atlantyk fao 41, południowo - wschodni atlantyk fao 47, morze śródziemne fao 37.1, 37.2 i 37.3, morze czarne fao 37.4, ocean indyjski fao 51 i 57, ocean spokojny fao 61, 67, 71, 77, 81 i 87, antarktyda fao 48, 58 i 88

Nazwa systematyczna w języku łacińskim Hippoglossus hippoglossus

Metoda produkcji Złowione w morzu

Kategoria narzędzi połowowych włoki denne rozpornicowe

Część ryby Część środkowa

Temperatura przechowywania min - max 0x2 °C

Temperatura przechowywania min - max 0x2 °C

Masa netto sztuki (po odcieku) 400-600 g

Masa netto sztuki (po odcieku) 400-600 g

Waga jednostkowa brutto 4,8 kg

INFORMACJE O ALERGENACH I SKŁADZIE PRODUKTU

Alergeny∨

Przechowywanie∨

Wartość odżywcza∧

Wielkość porcji 100 g

Jednostka g/ml g/100g

chat Komentarze (0)